Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Μία ζώνη - δύο ζωές!

Η εταιρεία Mobo διαθέτει στην ελληνική αγορά τη ζώνη εγκύου BeSafe Pregnant, της νορβηγικής εταιρείας BeSafe. Η ζώνη BeSafe Pregnant προσαρμόζεται στη ζώνη του αυτοκινήτου και προσφέρει προστασία και ασφάλεια στο έμβρυο και την έγκυο μητέρα, αλλά και άνεση στη μέλλουσα μαμά.

Έρευνα του Πανεπιστημίου του Michigan έδειξε πως 5.000 αποβολές το χρόνο στις ΗΠΑ οφείλονται σε τροχαία ατυχήματα.
  
Σε μια ενδεχόμενη σύγκρουση με το αυτοκίνητο η πίεση που ασκείται από τη ζώνη ασφαλείας στην περιοχή της κοιλιάς και το έμβρυο είναι πολύ μεγάλη. Με τη χρήση της BeSafe Pregnant, η ζώνη ασφαλείας μετατοπίζεται κάτω από την κοιλιά και έτσι η πίεση μεταφέρεται στο ισχίο και όχι στην κοιλιακή χώρα! H  BeSafe Pregnant πρέπει να χρησιμοποιείται από το δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης και μετά. Εφαρμόζει σε όλες τις ζώνες αυτοκινήτου και μπορεί η μέλλουσα μαμά, να τη μεταφέρει και να τη χρησιμοποιεί τόσο στο δικό της αυτοκίνητο όταν είναι οδηγός, όσο και συνοδηγός σε αυτοκίνητα των οικείων της. Η ζώνη προσαρμόζεται ως προς το μέγεθος (μεγαλώνει & μικραίνει η διάμετρος), ώστε να χρησιμοποιείται από το 2ο μήνα μέχρι και το τέλος της εγκυμοσύνης.


Η BeSafe Pregnant αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από τη Mobo και μπορείτε να τη βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα βρεφικών σε όλη την Ελλάδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου